Publisert 15. oktober 2012:

6 matbloggere presenterer Strøm torsk

Jeg er en av 6 profilerte matbloggere som har vært så heldig å få være med på å markedsføre Strøm torsk sitt nye produkt; Belly Loin. Dette er sidestykker av torsk som egner seg godt til gryter, gratenger, fiskekaker osv. Torsken ligger som skinn- og benfri  fileter i en pakke innen 3 timer etter at den ble tatt opp fra vannet. Superfersk og holdbar i 10 dager! Belly Loin blir lansert i norske dagligvarebutikker utover høsten (Meny, Ultra, Rema 1000 og Smart Club). Er du opptatt av gode råvarer, gå inn og lik Strøm torsk sin facebook-side.

Dette var spesielt artig å være med på siden jeg er stor fan av Strøm torsk og har brukt det mye. Litt spent og nervøs var jeg også. Det er ikke hver dag mesterkokker, bl.a. Bocuse d’Or-vinner Terje Ness skal smake på min mat. Vi skulle lage to retter hver til en brosjyre og jeg fikk i oppdrag å lage en fiskegrateng og pannestekt torsk med valgfritt tilbehør. Jeg visste med en gang hva jeg ville lage – en nydelig fiskegrateng som har fulgt meg i over 20 år og en pannestekt torsk med lette smaker og gode kontraster. Maten jeg presenterte falt i smak både hos kokkene, representanter fra Cod Farmers (Strøm torsk) og bloggkolleger. Oppskriftene på rettene våre er samlet i en brosjyre for Strøm torsk og er å finne i dagligvarebutikker utover høsten. Det var en veldig spennende dag på den fantastiske restauranten Onda. Morsomt å få være med på et slikt stort og profesjonelt opplegg med matlaging, videoproduksjon og bilder  til brosjyre. Tenk at jeg er med å reklamere for et slikt kvalitetsprodukt. Det hadde jeg ikke trodd at jeg skulle få mulighet til å være med på da jeg startet denne bloggen!

 Kokken Charls i sitt rette element. Råvarer, matglede, spenning.

Dyktige bloggkolleger i full konsentrasjon.

Den dyktige fotografen Jimmy Linus fotograferer rettene i skjønne omgivelser på Aker Brygge.

Fiskegrateng fra Charls’ kjøkken.

Humoren satt løst hos mesterkokkene og meg.

 Takk til gode bloggkolleger; Tove, Karoline, Anette-Marie, Trine, Fru Timian, representanter for Strøm Torsk og alle de dyktige kokkene for en minnerik dag på Onda.

Annonse

Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

3 svar til 6 matbloggere presenterer Strøm torsk

  1. Karoline sier:

    Jeg har laget fiskegratengen din sikkert fem ganger allerede, Charls! Knallgod ;)

    Klem Karoline // á la Karoline

  2. Charls sier:

    [...] våre ulike felt. En annen ting som jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve var å være med i en reklamekampanje for kvalitetsproduktet Strøm torsk. Selv om jeg er kokk må jeg si at jeg ble veldig skjelven når [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>