Publisert 30. april 2012:

Matjesillretten i 2012 versjon

 I mai er det tradisjon for meg og familien og spise Svensk matjessild. Denne retten er en ny variant av en silderett som har følgt meg lenge og som jeg elsker. I år blir retten servert til lunsj siden vi skal ha et sjøkreps gilde som blir gjellene kveldstid.

Svensk matjessill med hardkokte egg, rødløk og gressløk smørstekte potetterninger rugbrød-smuler, asparges og brunet smør. 

 Sild, egg, asparges er vår og sommer mat for meg, om to ukers tid er det tid for norske asparges gleder meg.

 Klassisk Svensk matjes-sill kjøpt på «Harry tur»

Når jeg lager mat liker jeg og pynte med spiselige og uspiselige blomster. Hadde ikke forventet at blåveis og dill skulle bli så vakkert sammen.

 God mat

Ha en fortreffelig 1 mai, enten du koser deg med sild eller annen god mat!

Foto: Charls

Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

3 svar til Matjesillretten i 2012 versjon

 1. elisabeth sier:

  Vakkert ! det er nok terningkast 6 igjen ;)

 2. Therese sier:

  Ja, det er utrolig vakkert. En vanvittig kokk og så alt for god. Koselig å være på besøk her inne igjen. Blir nesten litt rart også. Du burde jobbet på tv du. Vanvittig flink. Stor klem fra onkelbarnet ditt.

  • Charls sier:

   Tusen takk for det Therese, jeg liker det jeg holder på med vet-du, lidenskap blir det kalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>