Publisert 13. oktober 2011:

Mini egg og bacon

Tenkte jeg skulle feire verdens eggdag  med en klassiker i form av egg og bacon,men isteden for å bruke vanlige hønse-egg har jeg valgt vaktelegg. Egget har et maskulint preg, i form av fargesjateringene på skallet ( ikke på grunn av størrelsen) men inne i selve egget er det ingen ting som minner om maskulinitet, lite søtt og femenint  med en god delikat smak. 

Det er vel ingen hemlighet at egg og trøffler er som skapt for hverandre. Så siden det er eggets dag syntes jeg, vaktel egget fortjente noen dråper med trøffelpuré.

Egget er og blir en unik råvare.

Foto: charls

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>