Publisert 17. juli 2011:

Aromatisk tomatsalat til sommermaten

Sommermaten
Sommer er jo tiden for den litt lettere maten og den litt grønnere. Og da mener jeg at vi spiser mer grønt. Det er jo høyaktuell tid for utespising også. Jeg bare elsker lange, gode middager på sene sommerkvelder med god tempratur og med gode venner. Gjerne med rosè i glasset. Sommer er også tid for grilling, enten det er fisk, kjøtt eller kylling det går i, skal man jo helst ha godt nyttig tilbehør. Som for eksempel gode grønnsaker(gjerne grillet), salater, sauser¨, dressinger og mettningsgarnityr i form av gode poteter, godt brød, pastasalat eller ris. Her er det bare å velge det en liker best og som passer til maten.
Tomatsalat
Jeg er utrolig glad i gode, norske tomater. Særlig de som kommer fra Skisaker Gartneri på Tjølling. Aromatomatene (smakstomatene) er bare helt utrolig aromatiske, søte og knallrøde akkurat slik tomater skal smake og se ut. Denne tomatsalaten er så smaksrik med gode tomater, urter og en nydelig røyket cheddar fra produsenten The Cherry Tree. Jeg har også på noen dråper med ramsløkolje, salt og pepper, og har pyntet med baby leafs, litt høvlet reddik og snittet kinesisk gressløk.
Den røykede cheddaren passer veldig fint til grillmaten.
Glad sommer, hilsen fra Charls med ønske om fine opplevelser og god mat.
Foto: Charls
 
Follow my blog with Bloglovin
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

Ett svar til Aromatisk tomatsalat til sommermaten

  1. LIVS LYST sier:

    Ja, se her kan man la seg friste! Gøy å se i bloggen din og takk for praten. Lykke til videre!! ;O)Liv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>