Publisert 12. juni 2011:

3-retters sommermeny for fotografen

Forrett: Dampet Strøm-torsk med linguine-pasta, dampede sukkererter, petit pois-skum, naturelle økologiske villtomater og tomatolje.
Hovedrett: Ovnsbakt landkylling på dampet nykål med grillet portobello fulgt av stekt sjampingjong med gulrotbrunoise og persilleparfymerte nypoteter. Til denne retten serverte jeg også steinsoppskum som ikke er avbildet.
Dessert: Mini-sommerterte med jordbær, kiwi og vaniljemascarponekrem.
Mangocoulis.
For noen uker siden laget jeg denne 3-retteren til min datters fotoeksamen. Fokuset var å lage en sommerlig 3-retter der det visuelle uttrykk og farger er lagt stor vekt på, uten at det skulle gå på bekostning av smak. Jeg ville også at rettene skulle ha god variasjon i bruk av råvarer.
I dag er vi samlet for å feire min datter som nå er ferdig utdannet fotograf og som nå offisielt kan kalle seg fotograf. Vi skal feire med hjemmelaget sushi bestilt av fotografen sammen med kald øl, etterfulgt av fransk eplekake med hjemmelaget tahiti vaniljeis og en kald musserende dessertvin fra Chile.
Gratulerer min utrolig flinke datter med gjennomførte studier og en ekstremt fin portfolio. Jeg er så stolt av deg! Nå har vi begge to kreative yrker.
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

5 svar til 3-retters sommermeny for fotografen

 1. Line sier:

  Vakre bilder og pen presentasjon…Maten såg rett og slett lekker ut:o) Gratulerer til di dotter som ferdig fotograf!! Ville berre innom å sei at eg no har prøvd din doble pannacotta ~ blodappelsin og sjokolade…Forøvrig er det ikkje muleg å få tak i nevnte appelsin no, så eg brukte vanleg appelsin. Desserten var ett og slett fabelaktig!! Mjuk, frisk og forførande på same tid:o) Den kjem på bloggen min i løpet av dei næraste dagane, med link tilbake til deg!! Line

 2. Alexia sier:

  for en lekker blogg!Legger meg til som følger- her må jeg innom igjen, veldig inspirerende!

 3. siv sier:

  flotte bilder, og maten ser fantastisk ut. er en fryd å lese bloggen din. veldig inspirerende.

 4. Julia sier:

  Takk for en koselig kveld! Jeg er stolt av deg også. :)

 5. Charls sier:

  Tusen takk for fine tilbakemeldinger! Det inspirerer meg til å bli enda bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>