Om meg

Jeg er en Skiensmann(gutt) som er ekstremt matinteressert og har en stor lidenskap for råvarer, kokkekunst og det å spise, spise, spise. Jeg blir rørt til tårer av perfekt mat og råvarer. Er faglært kokk ved Ludels Gourmet i Sandefjord. Har også hatt noen måneder av min læretid på Engø Gård på Tjøme. Jeg har jobbet og hospitert på noen stjernerestauranter i Gøteborg på 80-90-tallet, bl.a. The Place, da Ulf Wagner stod ved grytene. I tillegg er jeg utdannet servitør ved Östra Vuxengymnasiet og har vinutdannelse derfra. Matinteressen er garantert medfødt. Jeg hang over min mors gryter allerede i 4-5 års alderen – og i 8-9 årsalderen, mens kamerater var ute og lekte cowboy og indianer, var jeg sykt opptatt av å få med meg alle episodene av Fjernsynskjøkkenet med Ingrid Espelid Hovig. Min andre store lidenskap er design og interiør. Har stor interesse for dette og har brukt mye tid og kreativitet på mitt nåværende hjem.