Publisert 4. juni 2013:

Västerbottentårta

bloggcolor3_4803_edited-1

Velsmakende ostekake (salt variant) til sommer lunsjen eller buffét. Tårtan er lett og lage og kan varieres med  mangfoldet av grønnsaker, salater og urter som årstiden har og tilby. Denne fantastiske tårtan er laget av den velsmakende västerbottenosten som du får kjøpt i alle dagligvarebutikker Sverige, på Ikea food eller på velsorterte ostedisker i storbyene. Tanken bak denne var at den skulle se som en tårta (kake) uten høye kanter som på en pai, denne har bare en bunn av paideig (sørg bare for at det blir tett). Her er oppskriften på paideig og fyll, pynt tårtan med blandet salat tomater rødløk eller etter ønske. Serveres lun.

Jeg liker tårtan godt stek, smakene kommer mer til sin rett!

bloggcolor2_4811_edited-1

Det er bare og kose seg sommeren er så alt for kort.

Foto: Charls

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>