Publisert 12. februar 2013:

Semlor til semledagen!

sem_7229

 I dag, 12. februar, er det semledagen/fettisdagen i mitt andre hjemland: Sverige. Dette er den svenske versjonen av fastelavn. Som i Norge faller denne dagen på forskjellige datoer hvert år. Jeg er ikke stor beundrer av norske fastelavnsboller, men jeg elsker de svenske semlorna og synes de er ca. 10 ganger bedre enn den norske varianten! Her finner du min oppskrift på semlor som jeg laget til semledagen i fjor.

Prøv, du vil garantert ikke angre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>