Publisert 21. desember 2012:

God jul fra Charls

Jeg ønsker alle lesere av bloggen en riktig god og matglad jul med fred og ro. Det har vært et veldig spennende år for meg som matblogger. Spesielt spennende synes jeg det har vært med treffene med Matprat-bloggerne. Vi er en herlig, nerdete gjeng som fyller hverandre med våre ulike felt. En annen ting som jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve var å være med i en reklamekampanje for kvalitetsproduktet Strøm torsk. Selv om jeg er kokk må jeg si at jeg ble veldig skjelven når maten vi skulle lage for Strøm skulle prøvesmakes av verdensmester i kokkekunst, Terje Ness, og hans kompanjong Jonathan Uy Romano. Ble også invitert av landbruksdepartementet sammen med Matprat for å bli med til Finnmark på tamreinslakting sammen med matministeren og andre matbloggere. Dette fikk jeg dessverre ikke blitt med på. Jeg har flere ganger vært så heldig å være med på Lesernes VG og nå kommer det snart en artikkel om meg som ukens matblogger i VG Fredag. Det har også vært et lite stykke om bloggen i Maison Mat og Vin og en stor reportasje i lokalavisen Varden. For å nevne noe. 2012 har altså vært et fint bloggår for meg og jeg har stor tro på 2013. Takket være min datter som står på og hjelper meg med tekst og datakunnskap har jeg muligheten til å leve ut den store lidenskapen jeg har for gastronomien.

Her har du litt tips, oppskrifter og inspirasjon til julens mat og desserter fra Charls’ kjøkken:
Charls’ julemeny anno 2011, pai til julens lunsj, Livèche-kylling med varme julekrydder, hjemmelaget grov julepølseriskrem med klementinsaus, creme brulèe og klementinsorbet, kanelmarinerte bjørnebær med sitronmarengs og pepperkakeis, pepperkake-is, karamellpudding med gløggkaviarsafran-panna cotta med syltet frukt og nøtter, melkesjokolademousse med klementingele og marsipanskum.

God jul fine folk!

 • Lagt inn kl. 18:23
 • Kategori: dessert, Jul
 • Kommentarer: 2
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

2 svar til God jul fra Charls

 1. Vill tacka den norska matbloggen «Charls» för en utomordentligt presenterad sida för alla matälskare runt om i norden.
  Det är bara att hoppas att du mannen som driver den kör vidare i samma anda anno 2013.

  Du får det att vattnas i munnen med dina kreaiva och läckra recept !

  Nu passar jag även på att önska dig och din fru Maria en riktig god jul och gott nytt år.

  Häls / Lopez

  • Charls sier:

   Tusen takk for det min venn, det er så koselig at du følger med hva jeg pussler med, takk også for alle fine tilbakemelldinger. God jul og godt nytt år til deg også kos deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>