Publisert 17. desember 2012:

Eventyrkake av Charls

Da min arbeidskollega Lars sin datter skulle fylle 4 år var hun helt bestemt på at hun skulle ha en kake fra charls.no. Det kunne jeg selvfølgelig ikke si nei til. Jeg fikk fort tanken om at dette skulle være en eventyrkake med et litt barnslig preg. Utseendemessig er det jo ikke vanskelig å lage kake til barn. Utfordringen ligger mer i hva man fyller dem med. Denne inneholdt sukkerbrød dynket i en blanding av solbærsaft og hylleblomstsaft, jordbær&markjordbær-mousse smaksatt med sitrongress og sitronmelisse og en melkesjokolademousse. Dette var første gang jeg prøvde meg på marsipanfigurer. Har aldri hatt spesielt stor interesse av det før, men det har jeg heretter. Veldig artig, spesielt når du føler at du får det til. Og ja, jeg er opptatt av rosa og ikke minst pastellfarger. Her synes jeg fargene var med på å gi kaken det eventyr-uttrykket jeg  var ute etter.

Kaken står klar for å bli trukket med den lyyysrosa marsipanen.

Tunga rett i munn – pyntingen har startet. Bare elsker det!

Håndlagede blomster av nytt verktøy jeg har fått i gave av Villa Perlesukker. Takk igjen!

Eventyrfigurer i marsipan håndlaget av Charls; mini-prinsesstårta, mus, soppmann, prinsesse.

 Hver gang jeg lager en ny kake får jeg veldig lyst til å ta steget helt ut. Vi får se hva som skjer… I mellomtiden kan du kose deg med andre kaker fra Charls her.

Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

2 svar til Eventyrkake av Charls

  1. maria sier:

    kjempe herlig og flott kake , dette kan du !! ble nok en kjempe glad 4 åring det der :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>