Publisert 17. juli 2012:

Daniel Roos desserter med stil…..

 Bok anbefaling  for deg som elsker desserter og kaker, dette er en fantastisk bok jeg har gledet meg til og få kjøpt lenge. Boken er til og med bedre en forventet, den er oversiktlig med fantastiske bilder teksten er formulert på en særdeles enkel måte. Det er lagt vekt på at det meste av ingrediensene er og få kjøpt i dagligvarehandelen, med noen få unntak men dette kan skaffes gjennom netthandelen.

Daniel Roos er medlem av det Svenske kokkelandslaget og har vert sjefkonditor på Operakjelleren i Stockholm og har gitt ut flere bøker, hans desserter har fått internasjonal anerkjennelse.

Daniel Roos fikk også det ære fylte oppdraget og lage desserten til Prinsesse Victoria og Prins Daniels bryllup, oppskrift fins i boken.  

 Karamell dessert med fiol og lakris

Slik ser det ut når Daniel Roos er med og konkurrerer med det Svenske kokkelandslaget, dette kaller jeg magisk dessert.

Morsdag dessert by Daniel Roos

 Boken er laget av med papir av god kvalitet og er en farverik og utrolig lærerik bok. boken har også noen morsomme detaljer som denne rosa sløyfebåndet.

Boken fås kjøpt i bokhandelen i Sverige eller gjennom Svenske nettbokhadlere.

Fotografiene i boken er tatt av Jakob Fridholm

Foto av foto: Charls

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>