Publisert 3. august 2011:

Sjokoladekake med friske bær

Sjokoladekake til myndig sønn
Min sønn fyller år midt på sommeren. Da er som regel familie og venner på ferie, noe han ikke liker da det ikke er lett å fylle hjemmet med liv og latter. Men det er ingen grunn til å ikke feire min sønn som denne sommeren fylte 18 år. Den nå myndige sønnen får jo selv velge meny på sin dag og valget var taco: retten som jeg hater å lage og hater og spise. Men hva gjør mann ikke for sine barn? Dessuten er det koselig å se at han koser seg med det han elsker å spise. Heldigvis ville han også at pappa skulle lage kake og det er jo noe jeg elsker. Spesielt det å pynte kaker har jeg stor sans for. Til bursdagen ønsket sønnen seg strikkhopp fra juvet i Rjukan - og at jeg var med og hoppet. Jeg innfridde ikke sistnevnte.
«Pappa kan du lage den gode sjokoladekaken også, med friske bær og marinerte jordbær?»
Oppskriften på kaken finner du her. Serverte med hylleblomstmarinerte jordbær og mascarponekrem.
Nyplukket blåbær og markjordbær fra egen hage.
Dette er en enkel rør-sammen-sjokoladekake, type brownie.
Det beste med bakingen er jo finalen: pyntingen.
Gratulerer med dagen tøffen!
Fotograf: Julia Isabelle
 • Lagt inn kl. 18:24
 • Kategori: kaker
 • Kommentarer: 4
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

4 svar til Sjokoladekake med friske bær

 1. Anonymous sier:

  Hei Runar. Syntes du kunne hoppet i strikk…..;-) Hadde sikkert vært kjempemoro (ha ha…særlig tenker jeg) Hilsen pysa på Bohus. Nydelig kake forresten.

 2. Charls sier:

  Hei pysa takk skal du ha.

 3. Britt Borgen Fürst sier:

  Hei! skulle gjerne hatt oppskriften til den lekre sjokoladekaken med friske bær, som du la ut på bloggen din i aug 2011. Det virker ikke som om link fungerer nå. Eller er det bare meg og min maskin?

  Hilsen Britt

  • Charls sier:

   Hei beklager det er noe feil der men gå inn på januar 2011 og trykk på fra gastronomi til gastro der ligger den. skal få rette feilen så for jeg har tid. Hilsen charls.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>