Publisert 13. juli 2011:

Bruschetta med røyket andebryst og kantarell

Som jeg har nevnt før kommer det med stor sannsynlighet til å bli ett fantastisk soppår i år. Her ser du bilder fra de første kantarellene jeg plukket for året. Det er mye smått enda, men jeg plukket kun de største og henter resten om noen dager når de har fått vokst seg større. Fantastisk å ha et eget spiskammer ute i naturen. Jeg blir like fascinert hver gang jeg finner og plukker sopp, og ser disse gullgule herlighetene bare gro opp av bakken og bryte seg gjennom overflaten på en så majestetisk måte. Jeg er veldig glad i å plukke sopp, men holder meg til noen sorter slik som: kantarell, traktkantarell, piggsopp, fåresopp og kongen over alle - steinsopp. Steinsopp er en sopp jeg bare elsker med tanke på det visuelle, men mest pga. den utrolige smaken og det store anvendelsesområdet.
En gave fra naturen til deg.
Jeg grillet landbrødet og smørte på et tynt lag mild aioli. Hadde så på litt vasket ruccola, fine skiver av varmrøyket and fra Gårdsand, smørstekte kantareller, litt høvlet parmesan og en Mas Amiel- og balsamicosirup.
Bruscetta: La gammelt brød bli bedre enn nytt. Her kan du være kreativ da det er få ting som ikke funker på denne eksklusive brødskiven.
Nå er det bare å komme seg ut på tur, men er du ikke kjent med sopp så husk soppkontrollen.
Foto: Charls
  • Lagt inn kl. 15:51
  • Kategori: bruschetta
  • Kommentarer: 1
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

Ett svar til Bruschetta med røyket andebryst og kantarell

  1. Hverdagslivet sier:

    Ser fristende og riktig delikat ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>