Publisert 21. januar 2011:

Rotgull

Det er fredag og gullrekka på TV. Om ikke du er Per Spellemann-fan (Alexander Rybak) da, og følger han når han forsøker å danse seg inn i den svenske folkesjela på svensk TV. Hvis du vil prøve noe nytt, mer spennende og smaksrikt enn det som er å få tak i hos kjøpmann, kan du prøve min variant av den norske klassikeren potetgull, nemlig rotgull.
Jeg kuttet veldig tynne skiver av gulrot, kålrot, palstinakk, jordskokk og persillerot på min Mandolin. Disse grønnsakene har mye mer spennende og unike smaker enn poteten, som ikke smaker stort mer enn krydrene den er dyppet i.
Når du lager hjemmelaget chips i den ene eller andre varianten, foreslår jeg at du salter med et himalaya mineralsalt. Kos deg!
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

Ett svar til Rotgull

  1. [kjøkkentjeneste] sier:

    Nå har jeg kost meg med mange innlegg her. Kommer garantert tilbake. Nydelige bilder og fantastiske retter. Skal ha pinnekjøtt idag og skal bla meg tilbake til kålrabimosen din når jeg kommer så langt. Foreløpig damper jeg den med litt vørterøl i væsken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>