Publisert 5. januar 2011:

Dagens dessert – Granateple Bavaroise

Mens snøen laver ned ute kan jeg finne på noe inne, så i dag ville jeg trene på en dessert. Jeg har fått sansen for granateple, har ikke jobbet så mye med det tidligere, men har tatt den rare frukten i bruk. Frukten blir mye brukt i barverden, men da i en annen setting (grenadin). Nå vil jeg prøve den i Bavaroise som er en fransk kremdessert med italiensk marengs.
Lady in Red gjør jobben sin.

Marengsen i kremen.
Alt dette for en liten dessert.
Dråpeformen på sjokoladen synes jeg ble bra.
Dagens dessert: Granateple-Bavaroise med culturasorbet og jordbærchili-Espuma.
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

Ett svar til Dagens dessert – Granateple Bavaroise

  1. Anonymous sier:

    Flott resultat kokken!!ser og høres nydelig ut:-)Stolt av broren min. Han overgår sine søstre en høy gang!! hilsen lille søster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>