Publisert 3. januar 2011:

Thai Wok

Du trenger grønnsaker etter ønske, en kylling som har levd et lykkelig liv, asiatiske såser. Jeg bruker søt soya, søt chilisås, Kikkoman, grønn tabasco (eller grønn frisk chili). Jeg brukte spaghetti fra et firma i Bergen, men det er best med eggnudler, i en eller annen fasong.
Jobb med grønnsakene med en god kniv, riv en spiseskje ingefær, finkutt hvitløk.
Etter 20 min har du en bolle med fantastiske crispy grønnsaker.
Ta den tidligere så lykkelige kyllingen og del den (se neste bilde).
Er du følsom begynn heller med strikking.
Da har du 2 bryst til woken, 2 lår til senere middag og et skråg til å koke fantastisk kylligkraft på. Jeg kjøper alltid hel kylling fordi det er snillere mot lommeboka, du får bedre kylling, mer mat og god kraft på kjøpet. Strimle brystene og kok spaghetti (eggnudler).
Wok i vei- først nøytral olje i meget varm panne, i med kylling, etter 4 min ingefær og hvitløk. Wok noen minutter til, ha i grønnsaker og wok til de er passe crispy. Ha deretter i såsene: først 1ss kikkoman, så 4ss øster sås, så 2 ss søt soya og ferdig kokt spaghetti (eggnudler). Til slutt 2ss sweet chili og noen dråper grønn tabasco. Strø over frisk koriander om du har (liker). 
SPIS OG KOS DEG!
Og drikk en iskald tigerøl fra Singapore til.
Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/4/7/charls.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php on line 663

2 svar til Thai Wok

  1. Anonymous sier:

    smask smask,, dette så deilig ut. hilsen morten matglad

  2. Kokken sier:

    Takk for det morten….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>