Publisert 28. november 2010:

Sushi – avhengighetsfremkallende

Sushi med kamskjell og salmalaks.
Jeg elsker sushi. Har det gått en stund siden jeg har spist sushi, føles det som om det mangler noe i kroppen. Jeg må bare ha det. Enten jeg reiser og besøker mine favoritt sushisteder, Alex Sushi eller Nodee i Oslo, eller kokkelerer sushi selv hjemme (som bildet viser). Sushien på bildet er fra en sushikveld med gode venner hjemme hos kokken. Har et sterkt ønske om å få en kvalitetssushi-restaurant i Skien/Porsgrunn-distriktet, men så lenge det ikke finnes så er det bare trivelig og spennende å kokkelere sushi selv. Spesielt etter den fantastiske salmalaksen kom til menybutikkene (løp og kjøp salma, fantastisk råvare).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>